jump to navigation

Mic Anunt 05/04/2009

Posted by Theophyle in 1, Pauza, Ziarul de Duminica.
trackback

In primul rand Florii fericite prietenilor Catolici si Protestanti. Deoarece in zilele urmatoare migrez spre un alt fus orar, doresc sa fac putina ordine in legatura cu programul postarilor pe acest blog si pe toate celelalte pe care le gazduiesc.

  1. Ziarul de Duminica” va incepe sa reapara de Duminica viitoare (11.04.2009) si va fi automat difuzat la toti cei care l-au primit pana acum. Noii doritori il vor putea primi incepand de Duminica viitoare daca vor trimite un mail la aboutread@gmail.com.
  2. Noile postari pe http://theo-phyl.blogspot.com vor fi intodeuna in zilele Luni, Miercuri si Vineri, pe https://bibliophyle.wordpress.com vor fi intodeuna in zilele in zilele Marti, Joi si Sambata si pe http://paleografia.wordpress.com vor fi intodeauna Duminica. Pe noul blog incepand de astzi veti putea fi informati cu ajutorul unor „Paginii” de tehnici diferite in descifrarea documentelor vechi, sau cu tot felul de lucruri utile in aceasta meserie.
  3. Pe blogul http://theophyle.wordpress.com/ vor fi lectiile pe care le predau in semestrul care il incep in zilele urmatoare (bineinteles in Limba Engleza). Seminrul se numeste „Early Christianity and 2nd Temple Judaic Sectarianism”
  4. Raspunsuri la comentarii incepand de la orele 14.00 ET adica 21.oo ora Romaniei.

Daca doriti ma puteti gasi aici  – Sa ne auzim cu bine si sa ne dea Dumnezeu sanatate la toti

Reclame

Comentarii

1. tibi - 05/04/2009

servus doamnelor

ziua buna domnilor

La Multzi Ani ! celor care astazi sarbatoresc ‘floriile’ , atit catolicilor, cit si protestantzilor.

Teofil

vb mai pe seara.

2. anonymus - 05/04/2009

Salut,

De abia astept! 😀 Atat am de spus. 😛

Toate cele bune,
Anonymus.


Sorry comments are closed for this entry

%d blogeri au apreciat asta: